Ιατρική Ομάδα Dermacare: Δρ Γεώργιος Νικολάκης

Γεώργιος Νικολάκης

O Δρ. Γεώργιος Νικολάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως ειδικευόμενος παθολογίας στην Ελλάδα και μετέβη από το 2011 στη Γερμανία, όπου ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Charité του Βερολίνου. Ανέπτυξε ένα μοντέλο συγκαλλιέργειας σμηγματογόνων κυττάρων και ανθρώπινου δέρματος για την πραγματοποίηση δοκιμών με φαρμακευτικές ουσίες και καλλυντικά, το οποίο και χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή ένωση για το κρατίδιο της Σαξονίας-‘Ανχαλτ.

Από το 2011 συμμετέχει ενεργά σε κλινικές μελέτες για την ακμή, την ιδρωτοποιό ιδρωταδενίτιδα, το μελάνωμα, το δερματικό αλλά και συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, την ψωρίαση, την ατοπική δερματίτιδα, τα έλκη των κάτω άκρων. O Δρ. Γεώργιος Νικολάκης είναι συγγραφέας σε πάνω από 50 ιατρικές δημοσιεύσεις ενώ έχει διακριθεί για το επιστημονικό του έργο με βραβεία όπως το βραβείο έρευνας από την Almirall το 2017.

Ιατρική Ομάδα Dermacare: Δρ Αριστείδης Βαϊόπουλος

Αριστείδης Βαϊόπουλος

O Δρ. Αριστείδης Βαϊόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε ως ειδικευόμενος παθολογίας στην Ελλάδα και ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στη δερματολογική και αφροδισιολογική Κλινική του Ντεσάου την Γερμανίας, που αποτελεί κλινική του Brandenburg Medical School Theodor Fontane. Από το 2016 συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής στο μάθημα της δερματολογίας καθώς και σε κλινικές μελέτες για την ακμή, την ιδρωτοποιό ιδρωταδενίτιδα, τη ψωρίαση και την ατοπική δερματίτιδα. Είναι συγγραφέας σε πάνω από 30 ιατρικές δημοσιεύσεις.